REDIRECŢIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU DEZVOLTAREA TINERILOR

Deoarece ne dorim să fim o prezenţă vie în comunitatea din Snagov, am deschis acest centru cu şi pentru tineri.


Care sunt pașii pe care trebuie să-i parcurgi pentru a redirecționa 3,5% către A4ACTION?


1

Descarcă și completează formularul 230 de aici

Spre formular

2

Citește cu atenție modalitățile pe care le ai pentru a depune acest formular, și alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

3

Pe lângă modalitățile de depunere sugerate de către site-ul www.redirectioneaza.ro, poți alege să aduci la acest formular la sediul poștal din Ghermănești până cel târziu 10 mai 2021, împreună cu o copie după Cartea ta de Identitate, unde voluntara noastră, Irina Ilău te poate îndruma mai departe.

4

Nu uita că acest formular se depune la sediul Administraţiei Financiare de care aparţii până cel târziu 25 mai 2021.


Cele mai mari victorii încep de la primul pas


La A4ACTION credem că diferenţele stau întotdeauna în cele mai mici detalii, uneori considerate nesemnificative. De aceea proiectele asociaţiei pornesc întotdeauna de la cel mai mic pas – ideea – şi prind viaţă, etapă cu etapă, datorită sprijinului financiar şi a celor mai mici şi mai mari contribuţii primite.

Pentru A4ACTION fiecare proiect este important. Fiecare contribuţie are valoare pentru că reprezintă o alternativă la ceea ce poate însemna mai bine. Bine în viitor, pe termen scurt, mediu dar mai ales lung. Am învăţat că diferenţele aduc plus valoare. Cu fiecare sumă primită din partea dumneavoastră, a oamenilor cu care lucrăm, facem o diferenţă în rândul tinerilor din România. Contribuţia dumneavoastră înseamnă o relaţie pe care o stabilim pe termen lung, o diferenţă pe care o aducem societăţii din care facem parte. Alături de noi, fiecare gest caştigă valoarea unei diferenţe… ceea ce face ca A4ACTION să fie un partener responsabil care face diferenţa, prin acţiune.

Donează bani sau alte resurse

Ne poţi ajuta cu bani sau orice fel de resurse care să ne sprijine activitatea.

Iuliana Pavel
iuliana.pavel@a4action.ro
+40 745 155 392